Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.e-vaptistika.gr/ σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Με τη χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Το ΧΧΧ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής και του κωδικού της παραγγελίας σας με email ΧΧΧ

IBAN: ΧΧΧ

ΑΡ.ΛΟΓ.: ΧΧΧ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΧΧΧ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΧΧΧ

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για  τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, την διάρκεια ισχύος και την τιμή της ενδεχόμενης προσφοράς. Με την αποστολή της παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας.

Στις όλες τις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Τέλος, το ΧΧΧ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί το περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΧΧ, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.